728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: V Sveti Trojici bodo za praznično vzdušje poskrbeli z Zimsko pravljico

FOTO: V Sveti Trojici bodo za praznično vzdušje poskrbeli z Zimsko pravljico

V Občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah bodo za nepozabne trenutke v najbolj prazničnem in čarobnem mesecu v letu poskrbeli s prireditvami, ki tudi letos potekajo pod skupnim imenom Zimska pravljica.

V naslednjih dneh se bodo zvrstili praznični sejem, številni koncerti in druge zanimive prireditve za vse generacije, že danes, v petek, 20. decembra nas namreč čaka velika otvoritev letošnje Zimske pravljice. O tem, kaj vse bodo obiskovalcem v okviru letošnje Zimske pravljice ponudili, smo se pogovarjali z županom občine Sveta Trojica Davidom Klobaso:

POSNETEK: DAVID KLOBASA

      DAVID KLOBASA (19-DEC)

Turistična zanimivost, ki v Sveto Trojico v tem času privabi številne radovedne goste od blizu in daleč, je zdaj že tradicionalna 9. razstava jaslic. Na njej vsako leto svoje izdelke predstavi preko 100 razstavljalcev iz Slovenije in tujine, jaslice pa so razstavljene v čudovitem ambientu samostanske kleti pod cerkvijo Sv. Trojice v Slovenskih goricah. O tem, kaj lahko obiskovalci pričakujejo letos, pa Jože Žel, koordinator razstave:

POSNETEK: JOŽE ŽEL

      JOZE ZEL (19-DEC)

Zimska pravljica bo obiskovalce na pestro dogajanje ob dobri družbi, pestri praznični ponudbi in zabavnem programu, vabila vse do 1. januarja prihodnje leto, ko s prireditvami tudi uradno zaključujejo.

Sv. Trojico je obiskala tudi naša ekipa. Več v spodnji galeriji slik.

Foto: Radio Slovenske gorice

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X