728×90 – glava
728×90 – glava
Spomladanski tečaji šolanja psov tudi v Lenartu

Spomladanski tečaji šolanja psov tudi v Lenartu

Vsi lastniki psov si želijo, da bi bil njihov štirinožni ljubljenček vodljiv in socializiran, ubogljiv in poslušen. Pri tem vam lahko pomagajo tudi izkušeni inštruktorji Kinološkega društva Ptuj, ki pripravljajo tečaje šolanja psov.

Tečaji Kinološkega društva Ptuj

Kinološko društvo Ptuj dvakrat letno organizira tečaje šolanja psov za vse starostne skupine le-teh. Spomladanski tečaj poteka od marca do junija, jesenski pa od septembra do decembra. Tečaj se organizira glede na starost in pasme prijavljenih psov. Temu so prilagojeni tudi različni izpitni programi.

V sodelovanju z Zavodom PET (zavod za terapijo s pomočjo psov) pa organizirajo vsaj enkrat letno testiranje psov za primernost opravljanja tovrstne dejavnosti. Za svoje člane priredijo tudi predavanja, delavnice in svetovanja na temo vzgoje in sobivanja s psom ter kako lahko na prijazen, zabaven in preprost način, svojega psa naučite enostavnih pasjih trikov.

Stopnje tečajev

Lastnik lahko skupaj s psom obiskuje pasji vrtec, malo šolo, začetni tečaj, nadaljevalni tečaj in tečaj višje stopnje – vse odvisno od starosti in pripravljenosti vašega psa. Za tiste najbolj spretne pa pripravljajo tudi tečaj premagovanja ovir oziroma agility, ki je tudi pri nas vedno bolj razširjen.

Vpis tudi v Lenartu

Kinološko društvo Ptuj danes in prihodnjo soboto, 28. februarja, popoldne med 15. in 16. uro pripravlja na lenarškem športno rekreacijskem centru Polena vpise v spomladanske tečaje šolanja psov. Tečaji, ki trajajo štiri mesece se bodo pričeli v začetku meseca marca in bodo potekali po dogovoru tudi v Lenartu.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X