728×90 – glava
728×90 – glava
Novost: Pod jezičkom OBVESTILA odslej mali oglasi in ostale informacije

Novost: Pod jezičkom OBVESTILA odslej mali oglasi in ostale informacije

Dragi poslušalci in poslušalke, bralci in bralke, obveščamo vas, da bomo v prihodnje male oglase, izgubljeno/najdeno ter vprašanja – odgovori vpisovali na našo spletno stran pod jezičkom OBVESTILA. Ta je na spodnji sliki obkrožen z rdečo barvo. 

Pod obvestili boste lahko našli podatke MALIH OGLASOV, ki nam jih naši poslušalci posredujejo preko telefona v naš eter. Na ta način vam skušamo olajšati iskanje telefonskih številk in ostalih informacij, saj bodo podatki zapisani in bodo tam tudi nekaj časa ostali.

Prav tako boste pod obvestili lahko našli podatke o IZGUBLJENIH OZIROMA NAJDENIH STVAREH ter informacije ostalih obvestil, ki jih preberemo na valovih našega radia.

Vi zastavite vprašanja, mi za vas poiščemo odgovore

Novost, ki jo uvajamo, pa so VPRAŠANJA – ODGOVORI. Na ta način vam nudimo možnost, da nam zastavite kakršnokoli vprašanje, na katerega vam bomo v najkrajšem možnem času tudi odgovorili. Vprašanja so lahko popolnoma vsakdanja, lahko pa se naslanjajo tudi na morebitno občinsko problematiko, lahko nam tudi posredujete informacije, katere bi naj, po vašem mnenju, dosegle širšo javnost. Vprašanje lahko preko nas zastavite tudi kakšni javni osebi.

Vprašanje lahko naslovite na sledeči elektronski naslov: urednistvo.rsg@gmail.com

Celozaslonski zajem 2.3.2015 100311

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X