728×90 – glava
728×90 – glava
NAJLEPŠI UTRINEK SLOVENSKIH GORIC 2012

NAJLEPŠI UTRINEK SLOVENSKIH GORIC 2012

Sklenili smo, da bomo pri tem poskušali pomagati, seveda skupaj z vami, zato vas vabimo k sodelovanju!

Na naš elektronski naslov urednistvo@rsg.si pošljite fotografijo utrinka Slovenskih goric! Za vas najlepšega, najskritejšega, najskrivnostnejšega kotička, ki bi ga želeli pokazati tudi drugim, ali pa delčka dneva, narave, dogajanja, ki vam je seglo v srce. Prav vse vaše fotografije bomo objavili na našem facebook profilu in avtorja najlepše nagradili! Nagrado, ki jo podarja TA RELAX, bomo podelili avtorju fotografije, ki bo bo dobila največ všečkov (lajkov).

Zato nič ne čakajte, temveč fotografijo pošljite zdaj!

 

Pravila za sodelovanje na natečaju za najlepši utrinek Slovenskih goric

V natečaju »Najlepši utrinek Slovenskih goric«, lahko sodelujete na sledeči način:
Do 31. 8. 2012 na naslovu urednistvo@rsg.si sprejemamo fotografije, ki prikazujejo vaš najljubši kotiček v Slovenskih goricah. Na fotografiji ne smejo biti osebe, prav tako naj le-ta ne bo komercialna. Upoštevane bodo le fotografije, zavrnjene pa bodo razglednice in slike iz časopisov. S tem, ko ste fotografijo poslali, jamčite, da je poslana fotografija vaše avtorsko delo. Fotografijo naslovite (jo poimenujte), sicer bomo to storili mi, saj bo na naši facebook strani prepoznavna le po tem (vaših podatkov ne bomo javno objavili). Pripišite tudi svoje ime in priimek, naslov in telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi.
Prav vse prejete fotografije, ki bodo izpolnjevale pravila nagradne igre, bodo objavljene na www.facebook.com/RadioSlovenskeGorice.

Nagrado, ki jo podarja T.A. RELAX, bomo podelili avtorju fotografije, ki bo bo dobila največ všečkov (lajkov).  Fotografije lahko všečkate do 31. avgusta 2012 do 9.00 ure, ko bomo všečke tudi prešteli. kasnejših všečkov ne bomo upoštevali. O vsehpodrobnostih bo nagrajenec obveščen preko telefona. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali kakršno koli drugo nagrado.

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X