728×90 – glava
728×90 – glava
Na odstavnem pasu trčil v pešca in ga hudo poškodoval

Na odstavnem pasu trčil v pešca in ga hudo poškodoval

Policisti PU Maribor so v zadnjih 24 urah, med drugim, zabeležili prometno nesrečo, ki se je zgodila na avtocesti Maribor – Slovenska Bistrica, v kateri je hude telesne poškodbe utrpel pešec. 

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj okrog 15.00 ure, na avtocesti Maribor – Slovenska Bistrica, izven naselja Fram. Voznik tovornega vozila je odpeljal na odstavni pas ter pri tem s sprednjim delom trčil v pešca, ki je na odstavnem pasu popravljal poškodovano ponjavo na svojem vozilu. Pešec je ob tem utrpel hude poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Maribor

Zraven te so policisti obravnavali še 24 prometnih nesreč, v katerih je bilo sedem oseb telesno poškodovanih, zaradi hujših prometnih prekrškov pa so policisti zasegli dve vozili.

Policisti PU Maribor so še zabeležili 19 kaznivih dejanj, med katerimi znova prevladujejo vlomi in tatvine. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali skupno 12 krat. Radarsko kontrolo pa bodo danes opravljali na območju Maribora in Ormoža.  

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X