728×90 – glava
728×90 – glava
Kuhar Jaka: Jej pametno! S hrano do zdravja!

Kuhar Jaka: Jej pametno! S hrano do zdravja!

Jakob Polajžer, ki ga zagotovo bolj poznate kot Kuharja Jako ali Teto Tončko iz šova Slovenija ima talent 2010, je v naši oddaji Pod zvezdami svetoval kako lahko s pametno prehrano poskrbimo za svoje zdravje.

Kuharske oddaje, delavnice in knjige

Kuhar Jaka ustvarja nove jedi v kuharskih oddajah, izšla je že njegova prva kuharska knjiga, v sodelovanju z zavodi za zdravstveno varstvo je naredil preko 200 kuharskih delavnic zdrave prehrane, zdaj pa je nastala knjižica receptov, ki združuje enostavne jedi in hitro pripravo.

Jem pametno! S hrano do zdravja!

JEM PAMETNO! S hrano do zdravja! Je prva tiskana knjižica receptov, v kateri Kuhar Jaka predstavlja 21 dnevni jedilnik preprostih in zdravih jedi namenjenih predvsem tistim, ki bi radi izgubili kak dodaten kilogram brez velikih odrekanj in tistim, ki imajo težave s holesterolom, putiko, sladkorno boleznijo, glutenom in visokim krvnim pritiskom. Enostavni recepti pa poskrbijo, da zdrava prehrana ni nič slabega in kompliciranega ampak enostavna priprava obrokov v zgolj 30 minutah.

Če ste oddajo zamudili, jo lahko na valovih našega radia poslušate jutri, 12. aprila ob 20. uri ali pa ji prisluhnete na naši spletni strani.
http://www.rsg.si/?page_id=4218

Več o kuharju na: http://www.kuhar-jaka.si/

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X