728×90 – glava
728×90 – glava
FOTO: RokOn domači šov ponovno leta 2016

FOTO: RokOn domači šov ponovno leta 2016

Mladi in nadarjeni motorist prostega sloga oz. freestyla iz Radencev Rok Bagoroš je leto 2015 začel izredno delovno. Poleg številnih nastopov, vso svojo energijo usmerja v razvoj novih motorjev, trikov in snemanja novih freestyle videov.

Rok Bagoroš je v pogovoru z murskosoboškim županom Aleksandrom Jevškom zagotovil, da bo RokON Home Show, tako kot v preteklosti, presežek, saj želi svojim domačim navijačem dati največ, kar je mogoče: “Za domače navijače želim vedno pripraviti nekaj posebnega. Leto 2015 zahteva od mene veliko potovanj in časa za razvoj, zame osebno, najpomembnejšega dogodka nimam dovolj,” razlaga Bagoroš. 

Rok razvija nove like na svojih KTM motorjih in išče nove popestritve k že tako bogatemu programu. Še večjo in močnejšo noto bo dobila dobrodelnost, kjer bo Rok in njegova RokON ekipa ponovno zbirala sredstva za fundacijo Wings for Life, katera bodo šla za raziskovanje poškodb hrbtenjače.

Rokov urnik je v letu 2015 poln, kot še nikoli tako. Njegova prva velika postaja pred začetkom poletja bo Indonezija, sledi Španija, Nemčija in preden bomo vsi pobegnili na morje, bo Rok s svojimi motorji navduševal še Kitajce.  

Več o njegovih podvigih si oglejte v spodnji fotogaleriji: 

Foto: Arhiv Roka Bagoroša

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X