728×90 – glava
728×90 – glava
Lestvica 3×5: Toni iz In&Out s prvo avtorsko pesmijo

Lestvica 3×5: Toni iz In&Out s prvo avtorsko pesmijo

Na glasbeno lestvico 3×5 smo tokrat dodali tudi prvi avtorski komad Tonija iz zasedbe In&Out z naslovom Življenje je prekratko. 

Pozabi na težave, počuti se enkratno. To so bile moje misli, ko je nastajal moj prvi samostojni singl” nam zaupa Toni. Svojo glasbeno pot je začel kot del zasedbe In & out, nadaljuje pa jo tako kot je zmeraj sanjal – v ustvarjanju glasbe zase in za občinstvo. 

Življenje je prekratko je singl, ki diši po poletju, pozitivnih mislih. Prepustite se prijetnim vibracijam in lahkotnim zvokom, ki se prepletajo v življenjskem sloganu, ki bi se ga morali držati prav vsi – uživaj življenje,”še doda mlad glasbenik. 

Katere pesmi pa ste na naši lestvici izbrali ta teden? 

Največ glasov med narododnozabavnimi skladbami ste podelili Šok kvintetu – Ta punca naša, med slovenskimi pesmimi je največ glasov prejela pesem Na pir od lokalnega banda Toti štirje, med tujimi petimi pa vam je bil najbolj všeč komad Joan of Arc od Madonne. 

Od danes naprej imate znova možnost glasovati za glasbeno lestvico 3 x5 Radia Slovenske gorice, prihodnji petek pa spet objavimo pesmi, ki bodo prejele največ glasov. Izbrane skladbe se bodo na valovih našega radia, v prihodnjem tednu, tudi večkrat slišale, zato bodite nami na 96,4!

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X