728×90 – glava
728×90 – glava
80 let vrtca v Gornji Radgoni

80 let vrtca v Gornji Radgoni

Vrtec Manka Golarja je javni zavod, ki deluje že od leta 1935 in je zagotovo eden od najstarejših vrtcev v Sloveniji. V teh dneh bodo svoj jubilej počastili s slavnostno akademijo, razstavo otroških del in Cicibanovim dnem. 

Praznovanje 80. obletnice vrtca bodo obeležili s slavnostno akademijo, ki bo jutri ob 18. uri potekala v Kulturnem domu, že prej bodo v avli odprli razstavo otroških likovnih izdelkov. V soboto, med 10. in 12. uro, pa v avli osnovne šole pripravljajo še Cicibanov dan. 

Velik poudarek EKO vsebinam in timskemu delu 

Njegova ustanoviteljica je Občina Gornja Radgona, vrtec pa danes deluje na štirih lokacijah oziroma v štirih enotah. Njihova najpomembnejša naloga je zagotavljanje kakovostnih in stimulativnih učno-vzgojnih programov, ki temeljijo na kurikulu za vrtce in omogočajo optimalni razvoj vsakega posameznika, upoštevajoč interese, potrebe in individualne posebnosti otrok.

Velik poudarek dajejo EKO vsebinam, timskemu delu in povezovanju zaposlenih na različnih ravneh, v svoje delo pa z veseljem vključujejo tudi starše. 

Foto: spletna stran vrtca Manka Golarja 

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X