728×90 – glava
728×90 – glava
Dogodki in pojavi zadnjih 24 ur

Dogodki in pojavi zadnjih 24 ur

Maribor

Policisti PU Maribor so obravnavali 27 novih kaznivih dejanj in 10 kršitev javnega reda in miru. Prav tako so zabeležili 19 prometnih nesreč, v dveh primerih so se udeleženci lažje poškodovali. 

Obravnavali so požar v Hočah, kjer je zagorelo v skladiščnih prostorih, zgoreli so pnevmatike in stoli, nastala je materialna škoda v višini 12 tisoč evrov. 

Radarsko kontrolo bodo danes opravljali na območju Ptuja, Maribora in Slovenske Bistrice

V Gornji Radgoni tovorni vlak trčil v osebno vozilo

Na železniškem prehodu v industrijski coni v Gornji Radgoni je včeraj opoldne tovorni vlak trčil v osebno vozilo. 44-letni voznik osebnega avtomobila, ki je peljal z glavne ceste Gornja Radgona – Radenci v smeri Črešnjevec je zapeljal na železniške tire, ne da bi se prepričal o varnosti prečkanja tirov.

Iz smeri Gornja Radgona proti Ljutomeru pa je pripeljal tovorni vlak, ki je trčil v desni sprednji del osebnega vozila in ga potiskal skoraj 100 metrov, preden se je zaustavil. Prostovoljni gasilci iz Gornje Radgone so poškodovano osebo rešili iz razbitin in pri delu pomagali reševalcem. Poškodovanega voznika so nato odpeljali v murskosoboško bolnišnico v Rakičan. 

 

Lenart

Lenarški policisti so obravnavali tri primere povoženja divjadi in eno tatvino v Hoferju. Izstopajočih dogodkov niso zabeležili. 

Foto: splet

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X