728×90 – glava
728×90 – glava
Radio Slovenske gorice prejelo priznanje župana Marjana Žmavca

Radio Slovenske gorice prejelo priznanje župana Marjana Žmavca

Občina Cerkvenjak je v čast 17. občinskemu prazniku danes v tamkajšnjem Domu kulture priredila osrednjo slovesnost, na kateri so podelili srebrne in bronaste občinske grbe, priznanja župana, zahvale občine in denarne nagrade ter plaketi občine. 

Srebrna občinska grba so podelili Silvi Kozar in Društvu upokojencev Cerkvenjak, bronaste grbe pa so prejeli Marica Štrucl, tekmovalna enota starejših članic in članov PGD Cerkvenjak in Ivan Petrovič. Podelili so tudi plaketi Občine Cerkvenjak, ki sta ju prejeli Trgovina – gostinstvo Ploj in Gradbeništvo Robert Rokavec, zahvale občine pa so podelili Francu Čehu, Rudolfu Druzoviču in Antonu Anželu.

Priznanja župana Marjana Žmavca pa so romala v roke Ivanu Janezu Pučku, Čebelarskemu društvu Ivanu Jurančiču Cerkvenjak, Turističnemu društvu Cerkvenjak, Izletniški kmetiji Breznik, Društvu upokojencev Cerkvenjak in Radiu Slovenske gorice. Posebna priznanja oziroma denarne nagrade pa so podelili tudi uspešnim učencem, dijakom in študentom.

Že včeraj pa je v šotoru na cerkvenjaškem športno-rekreacijskem centru potekalo srečanje upokojencev Slovenskih goric, v avli osnovne šole pa prireditev Vino in kulinarika v družbi vinskega kraljestva. 

Fotografija je simbolična.  

 

Povezani prispevki

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

aUtoDOC.sI
X