728×90 – glava
728×90 – glava
Vandramo

Oddajo ustvarjajo Romana Drumlič in Maks Kurbus na terenu ter Damjan Veršič v studiu. Na sporedu je ob ponedeljkih takoj po deseti uri dopoldan.


ARHIV ODDAJ

 1. Vandramo v Maribor

  Romana in Maks sta se spet odpravila na potep. Tokrat so poslušalci zadnji hip ugotovili, da sta vandrala v Maribor, na Trg Leona Štuklja, kjer  imajo Mariborčani božično - novoletni sejem. Oglejte si njuno potepanje
 2. Mojster Ivan izdeluje korpe

  V ponedeljek, 9. januarja smo se odpravili v Zg. Porčič k mojstru Ivanu, ki spleta korpe, košare, izdeluje "škamle" in še marsikaj. Romana si je vse to tudi ogledala.
 3. Niderlov hrast

  Ponedeljek, 23. januarja smo izkoristili za vandranje do enega največjih hrastov na tem koncu Slovenije. Gre za Niderlov hrast. Star je čez 400 let, šest ljudi ga ne objame, tako je velik. Oglejte si ga!
 4. Cerkvica v Radehovi

  V ponedeljek, 30. januarja pa sta Romana in Maks vandrala k cerkvici v Radehovo pri Lenartu. Da sta res bila tam, dokazujejo naslednje fotografije.
 5. Letališče - Skoke

  6. februar je bil dan s snegom. A za Romano in Maksa tudi to ni bila ovira. Podala sta se na vožnjo do Letalskega centra Maribor v Skokah na Dravskem polju. Danilo in Darko, stara mačka med mariborskimi piloti sta jima imela kaj za povedati in pokazati.
 6. Kadrenci

  V ponedeljek, 12. novembra sta Romana in Maks vandrala v Cerkvenjak. Natančneje v Kadrence na novi stadion. Res je velik in lep. Celo v dežju!
X